Tuesday, February 15, 2011

Elle a Liška / Elle and the Fox

Hádanka: Co má chlupatý nožky, kašmírový kožíšek a lišákovou hlavičku? Julie Paz! Včera jsem se rozhodla obléknout jako chmýřitý králíček. Měla jsem na sobě moje Italské kozíny, kašmírový kabát od Calvin Klein, hnědé legíny a čelenku z lišky. „Zapáskovala“ jsem si kabát páskem který jsem dostala od kamarádky, ale co moje kamarádka nevěděla, je, že jsem viděla tenhle pásek je dárek od časopisu Elle. Většinou nerada nosím takovéhle věci, protože vypadají lacině, ale našla jsem pro to užitek. Pokud máš něco co vypadá tak lacině, tak se musíš snažit, aby to nevypadalo lacině. 

Riddle me now: What has furry feet, cashmere fur and a foxy head? Julie Paz! I decided to be a fuzz bunny yesterday. I wore my Italian goat fur boots, Calvin Klein cashmere coat, brown leggings and fox-fur headband. I belted my coat with a belt I got from a friend as a present. What my friend did not know, was that I saw that this belt was a magazine gift from Elle, which some of you will remember. I usually don’t like to wear such things, since they look sort of tacky but I finally found a use for it. When you have something cheap like this, you have to make sure it doesn’t look cheap. 

A Foxy head
Elle Belt ;)
Pigeon Toe
To neznamená, že musíš mít něco drahého na sobě, jenom, aby to tak vypadalo. Co tím myslím: Ujisti si, že oblečení nenosí tebe, ale ty nosíš to oblečení!

    That doesn’t mean you have to have something expensive you just have to make it look expensive. What I mean is: Make sure the clothes don’t wear you, you wear the clothes!

4 comments:

  1. Souhlasím, oblečení nenosí tebe, ale ty nosíš jeho. Odráží jen tvou osobnost .....

    ReplyDelete
  2. "Una delle prime qualità dell'abbigliamento è la sua espressività"

    (Oscar Wilde)

    ReplyDelete
  3. She is simply gorgeous...!!Perfect sense of style :-) Guys, does she dig only Italian language?

    Unfrozen port

    ReplyDelete