Saturday, February 19, 2011

Královná Peach / Queen Peach


Kdo řekl, že nemůžete být královnou? Jste již princezna, princezna  domu, jste princezna od narození. Stát se královnou znamená, že se budete prezentovat se vznešením a elegancí, což znamená, nejen se chovat jako jedna královná, ale oblékat jako královna! Jste přetížená drahokamy, máte make-up pro královnu a šaty vhodné pro královnu!
Who said you cannot be a queen? You are already a princess, the princess of the house, you are princess by birth. Becoming a queen means that you present yourself with such regalia and elegance, meaning you not only  behave like one, but you dress like one! You laden yourself with jewels, with makeup of gold and dress yourself in a dress fit for a Queen!

Be regal in a dress (click here)




A satin dress goes with a satin purse (click here)


Makeup: Vyváženě potři celý obličej základem (Smashbox photo finish light), potom aplikuj makeup který se hodí k tvé barvi pleti. Na vnější koutky očí, namaluj si kočičí linky (Estee Lauder B10). Na vnitřní koutky jsem aplikovala zlatou barvu (Beauty Rush Gold School). Na vnější koutky, nad černými linky jsem jemně nanesla jemnou hnědou barvu od M.A.C.(Sable Frost). Na tvář jsem dala tvářenku, která se mi hodí k barvě pleti. Hlavně si dávej pozor, aby si nevypadala jako Ivan z Děda Mráz. Jako finálne jsem si dala po celý obličej platinum illuminator pro "zlatý" vzhled.
First Aid
Makeup: Distribute a primer (Smashbox photo finish light) evenly over your face, later apply with facial makeup which matches your skin. On the outer corner of your eyes, create a cat-type eyeliner (Estee Lauder B10). On the inner corner, I applied a gold color (Beauty Rush Gold School) on the inner corners. On the outer corners I lightly brushed in M.A.C. (Sable Frost). I brushed lightly a blush which would match my skin color. Make sure you don't look like Ivan from Deda Mraz! Finally I applied a platinum illuminator for a golden touch.
Vládní s důstojností a elegancí mé Královnické Peaches!
Rule with dignity and elegance my Queen Peaches!

No comments:

Post a Comment