Tuesday, June 21, 2011

Kinder Surprise


Já vím, jsem hrozná blogerka, protože jsem skoro 2 týdny nic postovala. Určitě se vám stýskalo po mé češtině a   co jsem měla na sobě. Dnešní post není o tom co jsem měla na sobě, ale co se stane pokud tě někdo opravdu má moc rád/a. Telefon od kurýra, mě překvapilo, protže jsem nic neobjednala, ale když jsem přijela domů a otevřela krabici, tak jsem skákala radosti! Líbí se vám moje radost?

I know, I know, I'm a lame blogger since I didn't post anything for almost 2 weeks. I'm sure the Czech readers missed my Czech (it can be really funny sometimes) & also what I had on. Today's post isn't about what I had on but what happens when you have someone who really cares about you. I got a phone call from UPS, which surprised me, since I didn't order anything lately but when I came home & opened the box, I started jumping for joy! Do you like the reason I did so?



Drum roll... what is it? Co to je?


Moje oblíbená značka bot! 

My favorite shoe brand!


No nejsou nádherné? Musím říct, že jsou to nejpohdlnější boty s takhle vysokým podpatkem. Máte taky nějaký od Le Silla?

Aren't they just beautiful? I must say they are the most comfortable shoes with such a high heel. Do you also have a pair from Le Silla?

5 comments:

  1. pane bože, to bych přímo létala! Jsou nejnádhernější!!!

    ReplyDelete
  2. Nádherné boty, úžasnej vkus! Od koho to bylo ? Fakt zavist)

    ReplyDelete