Tuesday, February 5, 2013

Be Brave. Party Hard.

V dobe kdy jsem byla nemocna, tak jsem poznala, kdo je mym pritelem. Poznala jsem kdo stal pri mem boku v prubehu me nemoci a byl tam kdy jsem je potrebovala. Samozrejme ti, kteri to byly, vedi kdo jsou a ja jim dekuji za to. Me se blizi hlavni kontrola, ktera bude ve ctvrtek. Nemyslim si, ze doktor mi rekne prekvapujici (ve spatnem smyslu) zpravu. Jediny co si myslim, ze by mi mohl rict "zvlastniho" je, ze budu muset pres noc zustat v nemocnici na transfuzi. Moc se mi nechce, protoze to jsou zase jehly, krev, nemocnice a bile rohliky s fake salamem. Nejim to, ale i tak nemuzu ucitit ani jeden rohlik od doby me nemoci. 
~
During the time I was sick, I found out, who is truly my friend. I got to know that, by who stood by my side during my illness and was there when I needed them. Of course, those who were there, know who they are and I thank them over and over. My big check up is coming up on Thursday. I do not think that the doctor will tell me any bad news. The only news he might tell me, is that I need a blood transfusion. I really do not want to do that, because of the needles, blood, hospital and Czech rolls with fake salami. I do not eat them and can't even smell them , ever since I got sick. 






 Bar se otaci cely vecer kolem do kola - tudiz 360'

The bar goes around and around, hence the name 360' 


Inspirace meho make-up byla prave Dita Von Teese! Miluji Ji!
~
My make-up inspiration for that evening was Dita Von teese! Love that girl!


nekteri moje pratele, ktere me podrzeli behem me nemoci! dekuji! 
~ marketka ~ danca ~ moi ~ misa ~ klara 
some of my friends who supported me during my fight! thank you!


Julie + Johanka + Julie


mujd mladsi bratr Frankie, ktery pracoval ten vecer tim, ze pomahal modelkam se dostat na bar. tot prace pro 18 leteho kluka!
~
my younger brother Frankie, worked that night, helping the models get on the bar. what a job for an 18 y/old


cool photo


me and one of the gals / ja s jeden z devcat


modelky a ja, jsme skupina holek, ktere chtely podporit Anastazie s jeji prehlidkou. Jeji prehlidka byla ve spolupraci me organizace, Statecna Nadeje
~
the models and I are a group of friends, who wanted to support Anastasia with her fashion show. Her show was in cooperation with my organization - Brave Hope.


I moje kamaradka Katka S. prisla podporit Statecnou Nadeji
~
Even my friend Katka S., came to support Brave Hope


Martina Gvizdova is the head stylist at Harpers Bazaar and does a goddamn great job!


Nena je fabulozni panenka a blogerka, ktera se neboji byt .. no.. fabulozni! (fabulozni = skvostny)
~
Nena , a fabulous doll and blogger, is definitely not afraid to be fabulous!

Mario Seckar, organizator Deep! v Buddha Baru
~
Mario Seckar, the organizor of Deep! at Buddha Bar

I kdyz jsi bez partnera na Valentyna, vzdy si najdes nekoho kdo se podeli o svoji "lasku" stebou. A nemusi to byt Den Sv. Valentyna!
~
Even though you may be without a partner on Valentines, you will always find someone who will be willing to share their love with you. And it doesn't have to be Valentines Day!




I presto, ze mam hlavni kontrolu az ve ctvrtek, tak jsem si nenechala ujit tento predesly vikend. Vzala jsem to jako predbezna oslava me vyleceni. Nejen, ze jsem sla prehlidku pro kamaradku, ktera je nova navrharka, ale taky jsem byla na Deep! party v Buddha Baru, kde jsem se sice moc dlouho nezdrzela, ale videla jsem vsechny, ktere mam rada. ;)
V sobotu jsem zas pro zmenu vymenila "high-life" Prahu, za jednodussi, vesnickou zabavu, kde jsem byla pozvana na Hasicskem plese v Mocovicich. To, ze nekteri byli na Ples v Opere, mi vubec nevadilo. Ja zas pro zmenu byla na klasicke, ceske "oziracce" . A vis co? Nekteri nad tim pohrdavaji, ale je to hezky taky videt ten jednodussi zpusob ziti a pripomenout si, ze staci tak malo abychom se bavili. Dobre pratele, pivo a chlebicky. Myslim si, ze moda na tomto plese byla naprosto nesrovnatelna s tou v napr. Buddha Bar (i kdyz byly damy na plese, ktere se opravdu snazily a moc jim to sluselo), ale zase videt stary opily chlapy je taky "svanda". Z dalky. Horsi je, kdyz stebou chteji tancovat a hodeji te do vzduchu. Jako ze se vzdy stane nejake mlade obeti. Nastesti ja to nebyla.
~
Although I have my main check up on Thursday, I couldn't let such a weekend like the past one, pass by me. I took it as a preliminary celebration of my healing. Not only did I walk a fashion show for my friend, who is a new designer, I also was able to attend the party Deep! held at Buddha Bar. I didn't stay very long, but I at least got to see all of those whom I hold dearly to my heart. ;)
On Saturday, I traded the "high-life" of Prague for a more simple village party, where I was invited to a Firemen's Ball in Mocovice (a small village). I didn't mind that there was a grand ball at the opera house in Prague. I like to go to classic Czech party of heavy drinking and smoking. And who know what? Some put their nose up in the air, but it's nice to see the more simple way of life and remind ourselves, that we only need so little to have fun. Good friends, a chilled beer and "chlebicky". A chlebicek is a Czech invention. The best next to cube sugar. Open faced sandwiches.  Going back to the village ball, you cannot compare the fashion with that of Buddha Bar, although I have to say, some ladies truly tried hard to dress nicely and looked pretty. Not only is it hilarious to see the old men get drunk, but to see them pick the young girl they will dance with and then start throwing them in the air. Of course there is a sacrificial lamb. Luckily it wasn't me...






Tombola! Chtela jsem pytel obili, ale vyhrala jsem jen mizernou "tulamurku"
~
The raffle! I wanted to win a bag of grain, but all I got was this lousy Tullamore



Nebo benzinovou sekacku ~ Or a gas lawnmower


Pred alkoholem ~ Before alcohol


Po panacich ~ After alcohol



ano, to je obrovska pavucina s pavoukem jak muj dlan za moji hlavu. mensi fail :D
~
yes, that is a huge spiderweb with a spider the size of my palm. right behind my head. a slight fail :D



Ja se nechala inspirovat 30. let. Satek na hlavu ozdobena kytkou a perly po babicce.
~
I was inspired by the 30's. A scarf on my head, with a flower on the side, I stole pearls from my grandmothers drawer by her bedside.


Dobra, slibuji, ze ukazu, jak se zavazuje turban. Ok. Moznaaz po tom co reknu jak mi dopadla ctvrtecni kontrola.
~
I promise, I will show you next time how to tie a turban. Ok. well maybe I'll tell you before how my check-up went on Thursday.




4 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. To ja dekuji Tobe za podporu ve vsem!!! Nikoho silnejsi a pozitivnejsiho neznam! Ty mi dodavas to, co mi driv v zivote chybelo. A to je to, ze se ma opravdu kazdy den prozit naplno a necekat, co bude nebo co by bylo kdyby... ale zit tak, jak chceme zit my v dany moment, chvili, cas, den! Luv u Julii! <3

      Delete
  2. Milá Julie, z celého srdca prajem skoré dokonalé uzdravenie.


    Tu je zopár zaujímavých, užitočných linkov. Možno Ťa niečo z toho zaujme. Okrem výborných uzdravujúcich účinkov na samotné ochorenie pomáhajú aj odstraňovať nepríjemné následky chemoterapie a posilňujú imunitu a celý organizmus.


    http://clanky.regeneracnecentrum.sk/2012/04/zabijak-rakoviny-prirozeny-zabijak-rakovinnych-bunek-10-000-krat-silnejsi-nez-chemoterapie/


    http://www.zdravizperu.cz/anona-graviola


    http://ezoshop.sk/anona-graviola-100g?keyword=graviola



    ---



    www.emms.cz


    http://www.badatel.sk/kpm/mms-fantazia-alebo-skutocnost/


    http://clanky.regeneracnecentrum.sk/2009/11/zazracny-mineralni-doplnek-pro-21-stoleti-jim-v-humble/





    ---


    http://pustnalalia.webnode.sk/news/aloe-vera-zazrak-mike-adams-naturalnews-com/



    http://www.aloeveraforever.sk/skusenosti_laboratoria.html




    ---


    http://vilcakul.extra.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=146





    Všetko dokázané výborné účinky. A spolu s pozitívnym myslením a vizualizáciami uzdravenia - perfektné. :-)

    Ideš na to výborne - pozitívne myslenie je základ. Čo najčastejšie si opakuj napr.: Ďakujem, že som sa dokázala úplne vyliečiť. Som úplne vyliečená a veľmi sa z toho teším. ... A skús to čo najviac preciťovať, akoby to už bola 100% pravda. Preciťuj tú radosť z uzdravenia čo najintenzívnejšie... Takéto vizualizácie doslova tvoria realitu, preto je také dôležité myslieť pozitívne. Myslieť tak, akoby už bolo dosiahnuté to, po čom túžime. A tiež - čo najčastejšie si predstavovať napr. ako vysávaš, prípadne iným, Tebe blízkym spôsobom odstraňuješ všetky patológie (choré časti...), ich príčiny, prejavy aj následky a nahrádzaš dobrom, láskou, svetlom. Nechaj sa viesť, sama budeš cítiť, čo Ti je najbližšie. Napr. môžeš odovzdať na spálenie a premenenie na dobro všetko, čo Ti spôsobilo zdravotný problém... Ak Ti to je blízke, môžeš poprosiť o pomoc božských liečiteľov (napr. archanjel Rafael je liečiteľom). Predstavuj si, ako to úplne odišlo a Ty si si vydýchla, si nesmierne šťastná...



    Veľmi užitočná liečebná technika je aj immunics:



    http://www.immunics.org/


    Pri týchto ochoreniach je tiež veľmi dôležité odpustenie - u každého môže byť príčina iná, ale často je potrebné odpustiť sebe alebo partnerom, životu... Mnohokrát človek ani vedome nemusí vedieť, čo drží v sebe, čo ho trápi, trápilo a čo vyvolalo zdravotný problém. Tiež sa nechaj viesť, Ty najlepšie prídeš na to, s čím to súvisí u Teba a čo je vhodné uzdraviť.


    Milá Julie, Ty máš silu a chuť dokázať to a to je výborné, je to základ úspechu. Veľmi-veľmi držím palce.



    A ešte - ako motivácia aj inšpirácia:




    http://www.youtube.com/watch?v=qwB38Yioaqo

    sila zámeru...





    www.dreamhealer.com

    - Adam tiež lieči vizualizáciami..., napísal zaujímavé knihy




    Predsa ešte jedna vec - dôležité je odstrániť prekyslenie organizmu - vhodné jesť zásaditú stravu a detoxikovať sa, veľmi pomáha tiež napr. chlorella... (tomuto ochoreniu sa darí v prekyslenom organizme)



    Všetko dobré.

    ReplyDelete
  3. Na kontrole ti budu moc držet palce,,určitě to dopadne báječně..jinak na fotkách ti to samozřejmě strašně sluší..a na návod na turban se děsně těším!! a ten ples musel bát opravdu bomba..co říkali na to jak úžasně si byla oblečená..měli hasiči pochopení??:)

    ReplyDelete