Wednesday, February 27, 2013

Ooops

So most of my faithful readers know that something was wrong, since no one could go on my website. I bought the domain www.downtownpeach.com and every year it would renew itself automatically, taking the needed amount from my card. While I was sick, the bank made a rule, that you cannot purchase anything online until you come and unblock it personally at your bank. I missed that because I was having chemo pumped into me and was to high off of the drug to register that. So we'll see if I can figure this one out, until then you can read my blog via downtownpeach.blogspot.com. I think you will all excuse me for that mishap.
So what has happened during the month I couldn't write to you Peaches? First off, I wrote in my last post, that I am officially a 100% healthy rock n'rolla. (See the post here). I got my bill of health and have been rocking my World since. Okay, not really. I've just been celebrating, getting my health together, focusing on small things I was too sick to pay attention to. Valentines' day came and went. No hubby to celebrate with, but who cares? I get to love myself! Plus, you need to learn how to love yourself before you can love another. I do believe it was Oscar Wilde who said: "To love oneself is a start of a life-long relationship". Instead of chocolate cake, I had Beze cake at Cafe~Cafe. I'm not sure what I would compare it to in the U.S.. It's a sugar bomb basically, but I have a slight addiction to it!
After stuffing myself with cake, there had been a few parties I had attended to. One was Periscope (#6), where I had my debut as a closely shaven girl, next was celebrating my friends admittance to Oxford University (go Johanka!) and the third was the celebration of the birth of my friend's (almost cousin) daughter Laura in February. Oh, and that I'm healthy!
Po tom co jsem se nacpala dortem, bylo par oslav (nebo party/akce), na kterych jsem byla. Periscope Party (#6) bylo kde jsem mela debut me hlavy. Uz to zacina vypadat jako, ze jsem se oholila naschval! Dalsi byla oslava kamaradky, ktera byla prijata na Univerzita Oxfordu (go Johanka!). Do tretice byla oslava narozeni dcery Laura, meho kamarada (skoro bratranek) v unoru. Jo a ze jsem zdrava!

Conclusion?
a) There is always something to celebrate. If you can't find one, you're not living life properly. 
b) I'm detoxifying my body.
c) I feel awesome
d) I missed my Peaches!

P.S.: I think that I have fought this cancer well and need to go for a vacation. So keep following to see where my eager feet will take me this month. :)

I like my shaved head, although it is still quite cold for such a "haircut"
Libi se mi moje oholena hlava, i kdyz je jeste dost velka zima pro takovy "uces"

Limetka also wanted some cake from Cafe~Cafe
Limetka taky chtela dort z Cafe~Cafe

Vetsina mych vernych ctenaru vedeli, ze se neco deje, protoze nikdo nemohl otevrit moji stranku. Koupila jsem domenu www.downtownpeach.com a kazdy rok se stranka obnovovala automaticky, pricemz si Google bral svoji castku. Behem doby, co ja jsem byla nemocna, tak prosel maly zakon, ze se nemuze nic kupovat pres internet do doby, co prijdete osobne si odblokovat kartu. Me to uniklo, protoze do me cpali chemoterapie a byla jsem cela z toho sfetovana, natoz abych zaregistrovala takovou vec. tak uvidime, pokud to dokazeme vyresit a nez se to vyresi, tak muzete cist muj blog via downtownpeach.blogspot.com. Myslim si, ze mi odpustite tenhle maler.
Takze co se vubec delo behem toho mesice co ja jsem vam Broskvickam nemohla napsat? Prvne, napsala jsem ve svem poslednim clanku, ze jsem potvrzena jako 100% zdrava rock n' rolla. (prectete si zde). Dostala jsem oznameni meho zdravi a .... vubec nevim jak bych prelozila "rocking my World", ale znamena to, ze jsem si uzivala svuj svet (asi). Oslavovala jsem, davala jsem si dohromady svoje zdravi, soustredila jsem se na male veci, ktere mi unikly kdyz jsem byla nemocna. Valentyn prisel a odesel. S zadnym "milackem" jsem neslavila, ale a co? Muzu milovat sama sebe! Plus, musite se naucit milovat sami sebe nez zacnete milovat nekoho jineho. Myslim si, ze to byl Oscar Wilde, ktery rekl: "Milovat sam sebe je zacatkem celozivotniho vztahu". Misto cokolodaoveho dortu jsem mela "Beze" dort v Cafe~Cafe. Nevim, k cemu bych to prirovnala v Americe ani v Cechach. Je to defacto cukrova bomba, ale jsem na ni decentne zavisla!
Po tom co jsem se nacpala dortem, bylo par oslav (nebo party/akce), na kterych jsem byla. Periscope Party (#6) bylo kde jsem mela debut me hlavy. Uz to zacina vypadat jako, ze jsem se oholila naschval! Dalsi byla oslava kamaradky, ktera byla prijata na Univerzita Oxfordu (go Johanka!). Do tretice byla oslava narozeni dcery Laura, meho kamarada (skoro bratranek) v unoru. Jo a ze jsem zdrava!

Zaver:
1) Vzdycky je neco co oslavovat. Pokud si myslite, ze nic neni k oslave, tak nezijete spravne zivot.
2) Delam si detox
3) Citim se skvele
4) Styskalo se mi po mych Peaches!

P.S.: Myslim si, ze jsem bojovala docela dobre proti rakovine, tak si myslim, ze si zaslouzim rekonvalisencni vylet. Sledujte, aby jste vedeli kam jedu! :)

3 comments:

  1. You are very brave, keep fighting.

    How about following each other? Let me know on my blog!

    /Avy

    http://mymotherfuckedmickjagger.blogspot.com



    ReplyDelete
  2. Ach, miluju tu druhou fotku, ten pejsek je tak rozkošný! <3 :)

    http://sweetenyourtea.blogspot.cz/

    ReplyDelete