Sunday, March 17, 2013

St. Patricks

As I enjoyed my last shopping day yesterday, I was thinking of taking a walk down to the Marina, get a mani/pedi and go for a glass of wine somewhere to write a new post. Well, it didn't quite go that way. I did get my mani/pedi but the rest of my plan was not to take part in my future. Instead I decided to go for mini cupcakes at SusieCakes and watch the young Americans get smashed into oblivion on St. Patricks Day. I myself did not intend to drink that much, since it's much more fun to watch the drunk people when you are sober. 
~
Kdyz jsem si uzivala posledni den nakupu, premyslela jsem o tom, ze se projdu v oblasti San Francisca, ktera se jmenuje Marina. Je to moje oblibena cast San Francisca (krome jeste Downtown) a chtela si dojit na manikuru a pedikuru (mani/pedi) a dat si sklenici vina s tim, ze bych napsala novy post. Inu, plany se zmenily. Dosla jsem si na mani/pedi, ale misto vina jsem sla do Susie Cakes a koukala jak mlade americani se zdrcuji do zapomenuti v pocte pro den Sv. Patrika. Vtipny je videt jak tento katolicky svatek slaveji taky mlade americke zidy, indy a asiati. Ja osobne nechtela se zucastnit tohoto alkoholicke dychanky, protoze je to o mnohem zabavnejsi se koukat na ne strizlivy. 




BCBG Max Azria is probably my favorite brand for dresses. They have marvelous clothes and this years window display was luscious!
BCBG Max Azria je asi moje oblibena znacka pro saty. Maji uzasne obleceni a letosni vyloha je prepychova!


Downtown San Francisco




I had a successful shopping day! I saved so much money due to some sales! ;)
Mela jsem uspesny nakup! Usetrila jsem kvuli slevam spoustu penez ;)











In the Marina, you can find limitless amount of boutiques, lining the street like orchard trees with fruits, waiting to be picked.

V casti, ktera se jmenuje Marina, najdes neomezeny pocet butiku. Jsou serazeni jak ovocny sad se stromy, ktere maji ovoce cekajici na sklizen.





The Tipsy Pig . Chestnut Street.




Nejdrazsi pivo, ktere jsem asi mela. $7. To je jeste levny!


What did you do for St. Patricks?

Co jste delali na St. Patricks?





3 comments:

  1. krásné obrázky... je super, že už si opět můžeš užívat život naplno, moc gratuluji k pokoření toho hnusného bastarda jménem rakovina, nesla jsi to velmi statečně a plná odhodlání, máš můj obdiv ;) ať už se teď pustíš do čehokoliv, přeju Ti, aby se ti ve všem dařilo, zasloužíš si to :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekuji ti Dagmar! Je to naprosto uzasny samozrejme! Jsem rada, ze se fotky libeji!

      Delete