Friday, March 29, 2013

Viet Nam

Zdravim vas Peachesove z Ho Chi Min City (Sai Gon)! Je tu 32'C a zamraceno. Lide jsou neuveritelne mily a usmevavy. Jidlo je super. Mesto je cisty. No proste, je to tu uzasny. Az budu mit vetsi chvili, tak napisu neco vice. Pro zatim si uzivejte fotky!

Sending my regards to my Peaches from Ho Chi Min City (Sai Gon)! It is about 90'F and cloudy. The people are incredibly nice and smile. The food is great. The city is clean. It's just great. When I will have more time I will write a bit more. For now just enjoy the photos!













3 comments:

  1. U nas hlasim zamraceno a pod nulo a lidi jsou silene nejprijemny:) Fotky jsou uzasne, nasavam atmosferu a zprijemnuju si s jima úterní snídani.)

    ReplyDelete
  2. Ahoj, právě jsem přečetla velkou část tvého blogu, poznala jsem část tvého příběhu a života a hlavně boje s rakovinou. jen jsem ti chtěla vyseknout poklonu jak jsi nad nemocí zvítězila, jaká jsi úžasná, pozitivní a tvůj přístup k životu je velká inspirace. Jsem na blogu nováček, ale už teď můžu říct, že miluji tvůj styl - styl oblečení i článků. A´t se ti ve všem daří :) Teri

    ReplyDelete