Wednesday, January 4, 2012

Bolshoi Ballet

Myslela jsem si, ze titul bude Pretty in Pink, ale Bolshoi Ballet se mozna hodil vic. Sice by me nikdy nevzali, protoze bych hned prvni lekci spadla na oblicej, jelikoz jsem absolutne nekoordinovany clovek. Jsem schopna zakopnout o vzduch (viz. duben a nalomeny nos). Kazdopadne se inspirace muze vzit od kohokoliv nebo z ceho koholiv. Plus, me se skoro nic nelibi z 80-tych let. Mozna leginy.

I thought I should give the post the title Pretty in Pink, but Bolshoi Ballet seemed more appropriate. I mean, they would never accept me becauseduring the first lesson I would fall on my face since I'm a very uncoordinated person. I'm capable of tripping on air (like in April & a broken nose). However, you can be inspired from and by anything. Plus, I don't really like anything from the 80's. Maybe leggings.


Mam urcitou vasen pro mrtve zvirata. To uz snad vite.

I have a certain passion for dead animals. You must know that by now.


Barvy pro dnesek: Cerna, baby pink & zlato baby

Colors for today: Black, baby pink & gold baby


The pink skirt softens the harsh blackness of the outfit. Making you look less like a snooty bitch 


Musim rict, miluju ballet a Bolshoi je opravdu neuveritelny zazitek. Kazdy rok (v San Francisco) okolo vanoc na Labuti Jezero nebo Louskacek



"Precious jewel, you glow, you shine!"


Culture



5 comments:

  1. ja jsem na nem byla v Rusku!! miluji balet!!! sekne ti to!

    ReplyDelete
  2. na balete som bola sice len raz, ale bol to teda zazitok!

    GIVEAWAY Rimmel Lipstick by Kate

    ReplyDelete
  3. roztomila sukynka! :) ja byla v Metropolitnim v New Yorku na Anne Karenine v lete a stalo to za to...hned bych sla znova!
    http://requirespassion.blogspot.com/

    ReplyDelete