Wednesday, May 4, 2011

Die Physiker


První věc na co se chci zeptat: Proč je taková zima v ČR?! Včera bylo míň stupňu než v Alpách! Musela jsem si kvůli tomu vzít kašmírový kabát abych nezmrzla, když jsem šla do Goethe Institute se podívat na představení, na který mě pozval Víťa. Jak říkal: Kultura volá!, ale doporučuji jít na kulturní zážitek, kde budete tomu rozumět, jelikož celý představení bylo v němčině a já německy neumim. Musím, ale říct, že i když jsem rozuměla asi 5% celého představení moc se mi to líbilo. Část kdy jsem se bavila nejvíc bylo, když přišel na pódium herec a hrál hystericky brečící ženu, která měla užasný šatičky, blond paruku a neoholený nohy překrytý silonkama... Skoro jako kdybych byla zase v San Francisco!

First off, I want to ask something: Why is it so cold in CZ?! Yesterday was colder than in the Alps! I had to wear a cashmere jacket so I wouldn't freeze to death, when going to see a play I was invited to by Vita at the Goethe Institute. Like he said: Culture is calling! but I suggest to go for a cultural experience where you will understand everything, since this cultural experience was in German (I no sprechen deutsch). I have to say, that despite the fact that I understood about 5% of the play, I immensely enjoyed it. My favorite part was when an actor in drag came on stage to play a hysterically crying woman in a lovely cream dress, blond wig and pantyhose covering his / her hairy legs... It was almost as if I was in San Francisco!


Kozačky a kašmírový kabát. Jste si jistý, že je květen? / Boots & a cashmere coat. Are you sure it's May?



Konečně jsem měla šanci si vzít ty moje obrovský, kýčovitý naušnice! / Finally I had a chance to wear my big, kitschy earrings!


Začátek / Beginning


Einstein byl taky užasný / Einstein was also great



Vita, Karl und Julie. Dast ist gut ja!


A kdo asi dělal kostým pro celý představení?

And who probably did the costuming for the play?

kimono cardigan ~ Boutique Victoria
earrings ~ unknown
boots ~ Ralph Lauren
cashmere coat ~ Chiara Carradori 


7 comments:

  1. Krásně jsi to napsala a moc ti to slušelo :) Díky, že jsi přišla :)

    ReplyDelete
  2. @ Vsichni: dekuji slecny a @ Vita: skoro bez chyby ne? ;P diky za pozvani!

    ReplyDelete
  3. Nemáš zač. Já doofám, že se zase brzy uvidíme :)

    ReplyDelete
  4. Belissima... bacio

    ReplyDelete